Progresul Ezeriș, la prima victorie din campionat! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Jocul dintre CS Armata Aurul Brad și Progresul Ezeriș s-a încheiat cu victoria elevilor lui Arbănaș cu scorul de 3-1, partidă ce a contat pentru etapa a III-a a Ligii 3, Seria a VII-a. Cărășenii au obținut astfel prima victorie din acest sezon, grație golurilor marcate de Alexandru Rusnac în minutul 3, Iosif Rotariu în minutul 32 și Rafael Hrudei în minutul 90. În minutul 63, Dragoș Danciu a înscris singurul gol al gazdelor!

„Am întâlnit o echipă destul de bine organizată, destul de bătăioasă, exact cum ne-am așteptat de la această formație. Băieții au înțeles exact planul pe care l-am făcut și drept urmare am obținut toate cele trei puncte. Era foarte important să obținem victoria, mai ales că veneam după eșecul cu Pandurii, meci pierdut nemeritat în opinia mea. Mă bucur că ne-am ridicat moralul după acest succes, băieții au prins încredere și acum abordăm altfel celelalte jocuri. După egalul de la Cărbunești, iată că acum am câștigat un meci foarte important pentru noi. Avem o echipă tânără și vreau să-i felicit că au respectat planul tactic pe care l-am făcut la antrenamentele de săptămâna trecută și pentru atitudinea arătată în teren”, a declarat Dorian Arbănaș, antrenorul Progresului Ezeriș.

Președintele Ezerișului, Cristian Șodâncă, a spus la finalul jocului: „Am obținut o victorie muncită, meritată, iar băieții au avut o atitudine bună. S-au dăruit, au luptat pentru fiecare minge, iar în cele din urmă au reușit să câștige pe un teren destul de greu. Până la urmă a fost bine, ne-am recuperat punctele pierdute în etapa trecută cu Pandurii. Suntem abia la prima victorie, mai avem nevoie de puncte, de victorii și sperăm să ne revenim. Sperăm să ne revenim și din punct de vedere al sănătății jucătorilor. Pe această cale salut revenirea lui Giurică, care a fost accidentat, dar și revenirea în echipă a lui Răzvan Ciurea și Aleaxandru Rusnac”.

Progresul Ezeriș: Cristian Birăescu, Marius Mărgan, Gheorghe Popescu, Marius Musteța, Robert Dalea, Alexandru Rusnac, Răzvan Ciurea, Ioan Derbac, Iosif Rotariu, Marian Musteța și Rafael Hrudei. Pe bancă s-au aflat: Luis Spînu, Dumitru Dragomir, Marian Secula, Andrei Arjocan, Alexandru Giurică, Takenori Kawagoe, Bogdan Sorin și Bogdan Barbu.

Aurul Brad: Raț, Lazăr, Șoit, Drejban, Miclean, Leucian, Vajda, Tecsi, Pașca, Danciu și Daraban.

În etapa a IV-a, Progresul Ezeriș va juca la Caransebeș, pe 18 septembrie, de la ora 17:00, cu ACS Viitorul Șimian.

JCS-Ștefan Moraru