Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Formația pregătită de Adrian Enășescu a disputat deja trei partide amicale și a perfectat câteva transferuri. Ultimul meci amical al Progresului Ezeriș a fost sâmbătă, 8 februarie, joc încheiat la egalitate, 1-1, cu CS Timișul Șag.

Pentru cărășeni a înscris nou venitul Sorin Străin.

Progresul Ezeriș: Birăescu, Megheleș, Zamfir, Koschling, Adamescu, Ciurea, Drăgoi, Chelu, Costachi, Isarie și Străin. Au mai jucat Epure și Secula. Următorul amical va fi sâmbătă, 15 februarie, tot împotriva echipei Timișul Șag, de data aceasta pe terenul vecinilor de județ. Pe lîngă acest joc, elevii lui Adrian Enășescu vor mai juca două amicale, cu formațiile caransebeșene Magica și Era Comexim.

La capitolul transferuri, Progresul Ezeriș se poate lăuda cu aducerea lui Răzvan Costachi, Sorin Străin și Flavius Costescu. Până în acest moment singurul care a plecat de la formația din Ezeriș este atacantul Cosmin Negoescu, care s-a transferat la Buziaș.

„Bine ai venit, Flavius Costescu! Un jucător experimentat cu o carieră plină de reușite. Flavius a început fotbalul la Metalul Bocșa (campion județean). A mai evoluat pentru Progresul Gătaia (Liga a III-a), Gloria Reșița (campion județean și promovare Liga a III-a), Recolta Berzovia (campion județean), Muncitorul Reșița (Liga a III-a și Liga I de futsal), CSM Reșița (Liga 2, Liga a IV-a campion și promovare în Liga a III-a). Flavius mai are în palmares și Cupa României, faza județeană. Amintim în cariera noului nostru atacant promovări în Liga a III-a în anii 2005, 2010, 2015”, este mesajul postat pe pagina de socializare a grupării Progresul Ezeriș.

 JCS-Ștefan Moraru