Caraş-Severin, Romania

EZERIȘ – Progresul Ezeriș a pierdut vineri, 15 octombrie, scor 1-4, întâlnirea cu CSM Deva, din etapa a VIII-a a Ligii 3, Seria a VII-a, ajungând la trei eșecuri consecutive!

Gazdele au condus cu scorul de 2-0 încă din primul sfert de oră al partidei, prin reușitele lui Iordache și Sulea, Arjocan de la Ezeriș a redus din diferență, iar Hrudei a ratat un penalty la scorul de 2-1 pentru gazde. Fundașul Marius Musteţa a fost eliminat în minutul 68, la faza imediat următoare Deva a înscris golul al treilea prin Bloj, iar Kayondo a închis tabela la 4-1 cu zece minute înainte de final.

„N-a ieşit aşa cum ne doream, sau a ieşit doar până la un punct. Au fost două momente decisive în acest joc. Primul a fost penalty-ul ratat de noi la 2-1 pentru Deva, iar al doilea, eliminarea prostească a fundaşului nostru, din care a ieşit şi golul de 3-1 pentru Deva. De atunci s-a rupt echilibrul, dar până la acea eliminare, băieţii chiar au jucat bine, au avut reacţie bună, au fost pozitivi, ca să spun aşa. Zic eu că echitabil era un egal, după aspectul jocului. Normal, o echipă ca Deva, când te prinde că eşti jos, te loveşte, nu te iartă”, a declarat Cristian Șodâncă, președintele Progresului.

În etapa a IX-a, elevii lui Arbănaș vor juca acasă, pe data de 23 octombrie cu AFC Voința Lupac.

JCS-Ștefan Moraru