Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – După mai multe amicale disputate și aducerea mai multor jucători noi, Progresul Ezeriș este cu gândul la startul sezonului de primăvară!

„Am jucat la Ghiroda, cu echipa de U19 a formației din Timiș, unde am reușit să câștigăm cu scorul de 2-0. Apoi, am jucat la Moldova Nouă unde ne-am impus cu 4-1. Joia trecută am organizat un amical cu U19 de la CSM Reșița și am pierdut cu 3-2, iar sâmbătă am bătut la Bozovici la o diferență mare de goluri. Cred că a fost 7-0 sau 8-0 în favoarea noastră. Ne vom antrena în continuare, iar vineri vom susține un amical cu Buziașul, iar apoi ne va aștepta prima etapă de la Târgu Cărbunești. Am realizat în această pauză competițională mai multe transferuri, încă suntem în perioada de pregătire, dar cred că acești jucători ne vor ajuta. Inclusiv și cei tineri cred că vor aduce un plus. La jucătorii străini se vede că au în spate o pregătire fotbalistică bună!”, a declarat Cristian Șodâncă, directorul sportiv al clubului.

Piquionne Loïck Jean-Marie, Aakanwin Ebenezer Teka, Musa Faizal, Ihor Burkan, Alexandru Cîrlugea, Marian Miroslav Veca, Bogdan Geangălă, Nicoli Brathwaite și Darius Berbentea sunt noile achiziții ale Ezerișului.

JCS-Ștefan Moraru