Caraş-Severin, Romania

EZERIȘ – ACS Progresul Ezeriș a pierdut în deplasare sâmbătă, 28 mai, scor 1-2, cu CS Armata Aurul Brad, iar cărășenii, din punct de vedere sportiv, au retrogradat în Liga a IV-a!

În urma acestei înfrângeri, Progresul a căzut pe locul 5 în play-out, cu 26 de puncte. Alături de formația din comuna Ezeriș a retrogradat și Pandurii Târgu Jiu 2. Alexandru Rusnac a marcat golul egalizator al Ezerișului, insuficient însă pentru atingerea obiectivului.

„Din păcate, din punct de vedere sportiv suntem în Liga a IV-a. Despre meci pot spune că a fost unul de luptă și era clar că ne va fi destul de greu. Prima repriză a fost una disputată, am avut noi primele ocazii dintre care două au fost clare, iar adversarii n-au avut niciun șut pe poartă. În a doua repriză am primit un gol dintr-o greșeală de-a noastră, iar apoi am rămas în zece oameni. Totuși, chiar și așa, am reușit să egalăm prin Rusnac în minutul 86. Când mai erau doar câteva minute de joc, am primit al doilea gol. A fost un meci de luptă, împotriva unei echipe ambițioase. Din păcate, acesta este fotbalul și n-am reușit să scoatem nici măcar un egal. Nu știu dacă există posibilitatea să rămânem în Liga 3, dar acum suntem pe locul 5 în play-out, loc retrogradabil. De acum înainte va depinde și de conducere. Trebuie să se schimbe condițiile, deoarece este greu. Am rămas în cărți până la ultimul meci, dar este tare greu fără antrenamente”, a declarat Dorian Arbănaș, antrenorul Progresului Ezeriș.

JCS-Ștefan Moraru