Caraş-Severin, Romania

EZERIȘ – Amicalul dintre Progresul Pecica și Progresul Ezeriș s-a încheiat cu scorul de 5-1, joc de pregătire care s-a desfășurat pe arena „Pădurice” a celor din județul Arad. La ultima întâlnire din campionat dintre cele două formații, scorul a fost 0-0!

Formația antrenată de Constantin Arbănaș a deschis scorul încă din minutul 7 prin Neagu, cu un șut în diagonală de la 18 metri, dar apoi Pecica a avut o evoluție mult mai bună și a reușit să înscrie 5 goluri până la finalul partidei.

„O primă repriză bună cu ocazii mai multe decât ale gazdelor, dar am ratat mult. Am fost egalați până la pauză, după care, în repriza a doua, pe fondul unor greșeli personale și a lipsei de concentrare am primit încă patru goluri. Cu toate că fizic am stat destul de bine. Sperăm să eliminăm din greșelile personale și să avem o atitudine mai bună. A fost un duș rece care ar trebui să-i trezească pe unii dintre copiii noștri, adică să-și schimbe atitudinea când vin la meci”, a declarat pentru sportarad.ro Cristian Șodâncă, președintele Progresului Ezeriș.

Ezeriș: Birăescu – Mărgan, Plută, Rimovecz, Dalea – Jinga, Takenori, Străin, Giurică, Marian Mustețea – Neagu.Au mai intrat: Spânu – Drăgoi, Marius Mustețea, Petruț, Lolea, Secula, Jivan.

Pecica: Dagău (75 Iosub) – Rosenblum, Wild, Bilia (46 Țugulescu), Aldan – A. Iuga (65 Diarrassouba), Rădulescu – Morar (46 Călin), Simion, Bozian (65 Smith) – Capătă (75 Răchită).

Reluarea campionatului Ligii 3 este programată pe 12 martie, când Progresul Ezeriș va juca în deplasare, de la ora 15:00, cu CSC Dumbrăvița.

JCS-Ștefan Moraru

FOTO: Progresul Ezeriș