Caraş-Severin, Romania

ROMÂNIA – Mai sunt şi veşti bune în ţară, unele anunţate chiar de senatorul Eugen Teodorovici căruia preşedintele Iohannis i-a făcut joi pe plac!

Preşedintele României a semnat joi decretul de promulgare al Programului „O familie, o casă!“, depus în Parlament încă de anul trecut de fostul ministru de finanţe, Eugen Teodorovici.

„Am fost întotdeauna preocupat, indiferent de funcțiile pe care le-am ocupat în administrație, ca prin măsurile pe care le-am propus să pot schimba lucrurile în bine pentru români. Plecând de la acest deziderat și analizând în detaliu situația din economie, am realizat că era nevoie de o regândire a vechiului program de succes Prima Casă, cu unul mai aproape de nevoile reale ale românilor. Sunt bucuros că românii din categoriile sociale cele mai vulnerabile, dar și cei cărora le vor scădea veniturile, din păcate, vor putea să-și achiziționeze o locuință în condiții avantajoase. Programul îi va ajuta atât pe români cât și economia în ansamblu, pentru că sectorul construcțiilor poate fi un sector strategic, sector al economiei de care avem nevoie în această perioadă de încetinire economică“, ne-a declarat senatorul Teodorovici.

JCS-N.C.

Adaugă comentariu