Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – 64 de copii și tineri din Reșița și din cartierul Secu au primit câte o pereche de ghetuțe de iarnă noi și câteva daruri, datorită implicării ajutoarelor lui Moș Nicolae – tinerii și voluntarii ATOR – Banatul de Munte și Centrului de Tineret Moniom. Au dat o mână de ajutor și polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, care fac un apel către cei cu posibilități să nu-i uite pe cei care au nevoie de sprijin!

Polițiștii au avut cuvinte de laudă și pentru neobosiții voluntari ATOR.

„Mulțumită acestor copii și tineri care, din dragoste și grijă față de cei mai puțin norocoși ca ei, aleg ca după școală și celelalte activități zilnice pe care le au de făcut, să facă muncă de voluntariat, să se implice, să le pese și să-i ajute pe alții. Noi, polițiștii cărășeni, suntem bucuroși că am putut contribui și da o mână de ajutor acestor tineri și celorlalți oameni de bine care s-au implicat în această campanie. Din păcate, încă sunt copii care au nevoie de sprijinul nostru, al tuturor. Toți copiii merită să aibă o copilărie fericită și să nu sufere lipsuri. Haideți ca împreună să întindem o mână de ajutor, să oferim o vorbă bună sau o mângâiere caldă!”, este îndemnul polițiștilor cărășeni în prag de sărbători.

„Aducem mulțumiri tuturor donatorilor care au susținut campania până în prezent și anunțăm, totodată, că vom continua strângerea de fonduri pentru încă minim 50 de copii din orașul nostru”, transmit și cei de la ATOR Banatul de Munte.
Așadar, donații se pot face in continuare, atât la voluntarii campaniei, cât și în contul bancar al Asociației:
IBAN: RO11BTRLRONCRT0603570901,
Banca Transilvania,
ATOR Banatul de Munte, CIF: 44808955
Cu specificația: „Ghetuțele lui Moș Nicolae”.
JCS-S.P.