Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Este vorba despre 11 aparate de zbor ce aparţin companiei Becker Aviation şi care vor ateriza, decola şi staţiona la Caransebeş două săptămâni. Banii din contract merg la Consiliul Judeţean, în contul datoriei pe care SC Aeroportul o are la forul decizional judeţean!

Practic, este primul contract încheiat de când aeroportul a fost autorizat pentru funcţionare. Becker Aviation este firma internaţională care a câştigat pe teritoriul României licitaţia pentru tratamentul antirabic la vulpi. Avioanele care vor opera pentru partea de vest, sud-vest, centru şi nord-vestul ţării staţionează la Caransebeş, de pe pista aeroportului de aici decolând spre zonele unde se fac tratamentele.

„Azi au sosit primele şase, joi sosesc încă cinci. În total vor fi 11. Piloţii sunt cazaţi în Caransebeş. Ideea este că dacă acest aeroport se dezvoltă, toată zona are de câştigat. Este primul contract încheiat de noi de când am fost autorizaţi, iar banii vor merge la Consiliul Judeţean în contul datoriei pe care o avem de achitat. Să sperăm că vor fi cât mai multe astfel de contracte şi că lucrurile vor merge în direcţia bună“, ne-a spus Gabriel Olariu, omul de afaceri care a făcut toate demersurile pentru ca aeroportul să fie funcţional.

JCS-Nina Curiţa

4 Comments

      • 11 piloti care merg la terasele deschise unde intalnesc 11 – fete…povestea ar decurge frumos intre decontaminarea vulpilor si fete dar 2 piloti se incurca cu nevestele edililor de la Parchet, de la Politie. Si aici apare comedia, cu focuri de arma si parasutari pe fereastra – zvonurile ajung in capitala suna telefonul…se anuleaza licitatia..avioanele sunt mai scurte cu 4 cm….Happy End…pilotii nemti se intorc la familiile lor si nevestele la cosmetica lor…zilnica…intr-un mic oras -cu gara, aeroport si fara pasageri!

  1. Rares Nerghyes Reply

    Escrocul asta a făcut prăpăd pe unde a fost.E un profitor și un manglitor.Frate-su e ala care bocea le DNA ca Stepi e băiat bun?

Adaugă comentariu