Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Prima zi a lunii lui Mărțișor și-a arătat nu doar zâmbetul larg al soarelui din orele amiezii, ci și generozitatea oamenilor frumoși din municipiul de pe Bârzava. Doamnele care frecventează Centrul pentru Persoane Vârstnice au primit în dar mărțișoare și cosmetice de la medicul Dalia Drăghici, cântece, poezii, flori și mărțișoare handmade de la copiii Centrului de Zi ABC, iar din partea Primăriei Reșița zambile și urări de sănătate.

După câteva reprize de dans, pentru că la Centru doamnele se antrenează serios pentru trupa de dansuri populare „60 plus“, surprizele au început să se țină lanț. Medicul Dalia Drăghici le-a vizitat în această zi specială de început de primăvară pentru a le dărui câte un mărțișor în semn de respect, dar și produse cosmetice pentru a rămâne la fel de frumoase. Ea le-a explicat cum trebuie să-și îngrijească tenul, asigurându-le că urmând pașii indicați, cu siguranță își vor menține prospețimea, indiferent de vârstă.

martisor-int

La scurt timp au sosit copiii Centrului de Zi ABC, care au cântat și au recitat poezii, le-au oferit flori și mărțișoare confecționate de ei și s-au prins în hora pe care doamnele au încins-o în așteptarea reprezentanților Primăriei. Aceștia nu au întârziat să apară, Cosmin Enuică, directorul Serviciului de Asistență Socială din cadrul Primăriei oferindu-le în dar din partea municipalității câte o zambilă.