Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Partidul Mișcarea Populară îl susține pe Felix Borcean în cursa pentru un nou mandat de primar al Caransebeșului, chiar dacă edilul rămâne independent!

Zilele trecute, primarul Caransebeşului, Felix Borcean, spunea că este dispus să stea la masă cu liderul liberalilor cărăşeni, Marcel Vela, să negocieze şi să fie candidatul PNL la Primăria Caransebeş. Răspunsul lui Vela a fost tranşant şi a nu a lăsat loc de interpretări în privinţa existenţei unor negocieri cu edilul Caransebeşului. Joi, după şedinţa de Consiliu Local, Felix Borcean spunea că va candida independent pentru fotoliul de primar, susţinut de alte partide.

Primul partid care şi-a arătat susţinerea pentru primarul Caransebeşului este PMP.Felix Borcean a dovedit în repetate rânduri că este un om de cuvânt, un om loial, dar nu supus, un om harnic care are coloană vertebrală. Ambiția lui îndreptată spre binele comunității, și nu spre cel personal, ne-a convins că ne potrivim. Din acest moment, Partidul Mișcarea Populară îl susține pe Felix Borcean în cursa pentru un nou mandat de primar al Caransebeșului, chiar și în lipsa formalităților privind adeziunea sa. Partidul nostru a câștigat astăzi un coleg alături de care suntem convinși că putem depăși orice obstacol“, a precizat Ionuţ Popovici, preşedintele PMP Caraş-Severin.

„Da, Popovici m-a abordat de mai multe ori, însă nu i-am dat niciun răspuns concret până acum. Şi acum am stabilit că nu va fi nicio adeziune la PMP, ei mă susţin pentru funcţia de primar, iar ei vor avea lista proprie de consilieri. Prima mea opţiune a fost USR, voi discuta şi cu ei să vedem ce strategie au. Poate mă susţin, poate se aliază cu PNL, habar nu am ce strategii pot să apară. Vorbim de o candidatură cu susținere din partea anumitor forțe politice dar fără ca eu să mă alătur politic, să am o adeziune la unul dintre aceste partide. Independent cu susținerea unor partide este calea pe care o voi urma la alegerile din 27 septembriec. Eu mi-aș dori susținere din partea mai multor forțe politice, dar evident fiecare își creionează strategia proprie, dacă vor considera că e oportun a mă susține pe mine bine, dacă nu voi merge independent. Nici după alegeri nu voi trece la alt partid pentru că eu cred că în consiliul local pot să îmi impun ideile discutând. Chiar sunt un om cu care se poate discuta“, ne-a declarat primarul Caransebeşului, Felix Borcean.

JCS-Nina Curiţa

3 Comments

  1. Deci concluzia: PNL l-a dat afara, USR nu il vrea fiindca incalca principiile partidului si fiindca prin Cican si Popovici s-a apropriat nepermis de mutl de ProRomania; PSD are propriul candidat…cine a mai ramas? PMP – codasii clasamentului in CS fiindca ALDE si UDMR pe meleagurile noastre nu exista. Trebuie sa fie foarte trist sa fii in pielea personajului Felix acuma…

  2. S-a dus la partidul securistului Basescu, cel care i-a jupuit pe romani. Ca sa mai stea patru ani la ciolan fara sa faca nimic, buhaitul asta e in stare sa se asocieze si cu partidul onanistilor

  3. Orice partid care-l va sustine pe baiatul asta isi va lua o mare teapa. PSD, PRO, USR s-au prins deja ca nu pot avea incredere in el pentru ca dupa ce se va vedea cu sacii in caruta le va intoarce spatele si va face doar cum vrea el si clica de paraziti din jurul lui. Nu e si cazul PMP care nu exista in Caransebes in afara de cei doi membri, infractorul Pop de la jandarmi si mai un lingau al vechiului PD.

Adaugă comentariu