Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Municipalitatea reşiţeană a acoperit, parţial, urmele vandalizării locurilor de joacă şi se pregăteşte de lucrări la cimitire.

„Au fost finalizate lucrările de reparaţii la o parte dintre locurile de joacă distruse, cele din Parcul Cărăşana, Mociur şi Parcul Copilului (fost Siderurgistului). În perioada următoare, lucrările vor continua şi la celelalte locuri de joacă din Reşiţa care au fost vandalizate. Pe această cale, facem din nou un apel la cetăţeni să menţină în stare de funcţionare locurile de joacă şi să sesizeze Poliţia Locală la numerele de telefon 0255/226.515 sau 0730/107.962, dacă observă persoane care deteriorează aceste obiective“, se arată într-un comunicat remis redacţiei. Nu de alta, dar toate aceste investiţii repetate, toate aceste reparaţii se fac tot din banii noştri, care şi-ar fi putut găsi un alt scop pe străzile urbei.

După preluarea cimitirelor, administrate o bună bucată de vreme de Prescom,municipalitatea, prin Direcţia de Întreţinere şi Reparare a Patrimoniului Consiliului Local, a demarat noi lucrări. „Începând din această săptămână, se efectuează lucrări de împrejmuire la cimitirul 5-6 (zona Autogării), urmând a fi montată plasă de gard pe o lungime de 350 metri liniari“, se mai arată în documentul citat.