Caraş-Severin, Romania

RĂCĂŞDIA – Pentru a atrage investitori în zonă, administraţia locală are pregătite aceste terenuri pentru care şi-au manifestat intenţia să liciteze câteva firme!

Despre această intenţie a unor antreprenori de a achiziţiona terenuri de la primărie am mai consemnat cu ceva timp în urmă, însă abia acum s-a primit avizul favorabil de la Ministerul Apărării Naţionale pentru a scoate la licitaţie terenurile.

„Tocmai ce am primit avizul de la MApN şi urmează să scoatem la licitaţie patru loturi de teren, precizează primarul Mirco Ilie Lechici. Încă nu ştim cum vor fi folosite aceste suprafeţe de teren, o firmă care şi-a anunţat participarea la licitaţie am înţeles că vrea să facă o staţie PECO, o altă firmă intenţionează să facă o linie de producţie pentru material lemnos, mai este o firmă care şi-a propus să facă garduri din beton“.

Ceea ce contează este că se vor crea, implicit, locuri de muncă pentru locuitorii comunei, aceştia nemaifiind în situaţia de a pleca la oraş sau în ţări străine. În plus, firmele respective ar putea beneficia de facilităţi fiscale de scurtă durată.

JCS-A.G.