Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Voleibalistele pregătite de profesoara Laura Andrei au spart gheața în această ediție de campionat cu o victorie în deplasare, tocmai la Sighetu Marmației!

Un joc controlat în totalitate de caransebeșence, care, spre deosebire de partidele precedente, nu au mai făcut cadouri și au câștigat în minim de seturi, 3-0 (25-19, 25-18, 25-19). Ce-i drept, nici adversarul întâlnit nu a fost unul care a pus multe probleme, fetele de la Sighetu Marmației fiind pe ultimul loc în seria Vest a Diviziei A2 de volei feminin.

Bravo fetelor! O victorie muncită a fetelor noastre!”, a spus imediat după victorie antrenoarea Laura Andrei, care s-a bazat pe jucătoarele: Andrada Drăghina, Alessia Bălăescu, Nicoleta Arjoc, Roxana Pașalău, Nicoleta Fiat, Roxana Valagiurgi (căpitan), Maria Boska, Andreea Ioniță, Maria Pascal, Maria Țițirigă, Denisa Popa, Anda Sîrbu și Mariana Dima.

A fost ultima etapă din turul Diviziei A2 Vest, CSM Caransebeș fiind pe locul 5 cu 3 puncte. Sâmbătă, 11 noiembrie, începe și returul, cu o deplasare grea pentru CSM Caransebeș, la liderul seriei și principala favorită la promovare, U Cluj. În tur a fost 3-0 pentru clujence.

JCS-R.M.