Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Asta arată decizia magistraților timișoreni, care i-au dat astăzi dreptate prefectului cu privire la decizia prin care l-a suspendat din funcție pe fostul primar al Caransebeșului, Felix Borcean!

„După ce ieri, 24.09.2020, un complet de judecată al Tribunalului Timiș a admis cererea de chemare în judecată, formulată de Felix Borcean și a dispus suspendarea Ordinului nr. 268/21/08.2020, emis de Prefectul Județului Caraș-Severin, până la soluționarea pe fond a cererii de anulare a ordinului, astăzi, 25.09.2020, un alt complet al aceluiași Tribunal a respins acțiunea formulată de către reclamantul Felix Borcean, astfel că ordinul de suspendare din funcția de primar al municipiului Caransebeș rămâne în vigoare. Soluționarea completului de judecată demonstrează că Instituția Prefectului – Caraș-Severin nu a făcut altceva decât să aplice legea, fără a comite nici un abuz, așa cum, fără a aștepta soluționarea instanței, a insinuat în mod repetat și tendențios fostul primar al Caransebeșului, Felix Borcean”, se precizează într-un comunicat al Instituției Prefectului.

Reamintim că în 21 august, prefectul Cristian Gâfu a emis ordinul de încetare a calității de primar a lui Felix Borcean, „ca urmare a propriei voințe, prin asumarea propunerii de candidatură ca și candidat independent, respectiv fără a fi membru al unui partid politic, acesta fiind ales primar in anul 2016 pe lista PNL“.

JCS-L.A.