Prefectul Gâfu: Când stai pe margine sau pe Facebook e uşor să îţi dai cu părerea despre pompieri! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Deşi pe reţelele de socializare au fost zeci de comentarii ce ironizau intervenţia pompierilor la stingerea incendiului de la Consiliul Judeţean, prefectul judeţului susţine că aceştia au intervenit exemplar!

„Am fost cu ei în clădire şi am văzut cum au intervenit, ce desfăşurare de forţe aveau“, ne-a spus Cristian Gâfu. Prefectul adaugă că oamenilor le este uşor să comenteze când stau deoparte: „Da, e aşa frumos să filmezi nişte flăcări de departe, să te miri, să înjuri, să dai sfaturi, să judeci, numai că la faţa locului realitatea este alta. Pompierii au avut forţe şi în clădire, şi în parcare, şi în centru, chiar au fost pregătiţi. Intervenţia lor a fost hotărâtoare, ploaia a fost decisivă. Tot respectul pentru ei, dar şi pentru jandarmii care i-au sprijinit. Aşteptăm acum finalizarea raportului şi să vedem cauzele acestui incendiu mult mediatizat“.

Întrebat de ce s-a cerut sprijinul pompierilor din Timiş, Cristian Gâfu ne-a spus: „Pentru că ei aveau o scară de 72 de metri. De asta. Le mulţumesc pentru promptitudine!“.

JCS-N.C.