Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a hotărât ca locuitorii județului, dar și cei care tranzitează Caraș-Severinul, să-și acopere nasul și gura cu măști medicinale, ori cu fulare sau eşarfe, atunci când ies din case și merg în spații publice!

„Începând de marți, 7 aprilie, reprezentanții UAT-urilor și cei ai instituțiilor cu atribuții în domeniul punerii în aplicare a Ordonanțelor Militare 1-7/2020 au obligația de a aduce la cunoștința locuitorilor județului și a persoanelor care tranzitează județul necesitatea acoperirii feței (nas, gură) cu orice materiale de protecție de unică folosință sau reutilizabile (măști, măști improvizate, eșarfe sau alte accesorii vestimentare) în vederea reducerii riscului epidemiologic de transmitere a virusului SARS-CoV-2”, se precizează în hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Caraș-Severin.

JCS-N.C.

2 Comments

  1. Clarificati daca NECESITATEA = OBLIGATIA !!!
    Din cate stiu eu nu inseamna acelasi lucru…si pentru evitarea regretabilelor confuzii este bine ca emitentul reglementarii sa faca necesare precizari .

  2. georgescu vasile Reply

    Este adevarat ca „necesar” a fost tot timpul, mai ales pentru persoanele bolnave, expuse. Obligativitatea se impune numai daca se asigura si logistica, respectiv mastile. Deci este necesar dar nu si obligatoriu.

Adaugă comentariu