Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Poştaşii au finalizat, cu trei zile înainte de termenul comunicat oficial, distribuirea drepturilor băneşti către cei 67.011 pensionari din Caraş-Severin!

Ultimele pensii, din categoria celor distribuite, la domiciliu, prin Poşta Română au fost achitate, potrivit unui comunicat, vineri 17 ianuarie. Beneficiarii care nu au fost găsiţi acasă pot intra în posesia drepturilor băneşti la ghişeele subunităţilor poştale, până pe 21 ianuarie.

„Aşa cum am promis, am depus toate eforturile pentru a distribui banii pensionarilor într-un timp cât mai scurt, indiferent de situaţia specială pe care am întâmpinat-o la început de an. Le mulțumesc colegilor mei, care au făcut posibilă distribuirea pensiilor într-un timp atât de scurt. Lipsa bancomatelor în aproximativ 70% din comunele din România, nesustenabilitatea investițiilor în mediul rural din partea sistemului bancar, sutele de mii de pensionari care își duc viața de zi cu zi singuri. fără copii sau nepoți, zecile de mii de pensionari care sunt afectați de vârsta înaintată pe care o au, gradul redus al competențelor digitale, acestea sunt realități pe care le conștientizăm. Din acest motiv, Poșta Română își asumă angajamentul ferm față de toți pensionarii de a distribui în continuare toate pensiile direct în casele acestora, indiferent de colțul țării în care trăiesc, condițiile meteorologice cu care ne confruntăm sau de costurile pe care le generează acest demers”, a declarat Horia Grigorescu, directorul general al Poştei Române.

JCS-N.C.