Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – S-a întâmplat zilele trecute la Caransebeș, unde un factor poștal n-a mai dat pe la lucru deși avea asupra sa o sumă importantă de bani

Situația a fost reclamată de mai mulți pensionari care locuiesc în zona centrală și care s-au trezit că poștărița care le aducea banii de pensie nu le mai sună la ușă. Situația neplăcută a ajuns și la urechile mai marilor Poștei cărășene. „Da, este adevărat. Lipseşte de câteva zile. I-am trimis telegramă să se prezinte la lucru, pentru că avea asupra ei peste 10 mii de lei. Încă nu ştim suma exactă până când nu se termină controlul financiar. Să sperăm că va veni, mai ales că mai are la activ plecări din astea, însă mereu s-a întors“, ne-a spus Mariana Petcu, şefa Oficiului Judeţean de Poştă.

Probabil pentru că poștărița nu e la prima absență de acest gen, de aceea nici nu a fost reclamat cazul la Poliție. După cum ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Caraș-Severin, comisarul Dinu Nicorici, oamenii legi nu au fost informați, până la finele săptămânii trecute, în legătură cu acest caz, la Poliția Caransebeș neprimindu-se nicio plângere legată de dispariția poștăriței cu pensiile oamenilor.

N.C.