Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Consilierii liberali şi-au retras proiectul privind eliberarea din funcţie a vicelui forului decizional judeţean.

În deschiderea şedinţei de joi, liderul grupului PNL a cerut retragerea de pe ordinea de zi a proiectelor ce vizau schimbarea lui Popovici şi alegerea unui alt vicepreşedinte. „Ionuț Popovici a înțeles să își revizuiască atitudinea și să lucreze cum trebuie. De aceea am decis să retragem de pe ordinea de zi proiectul privind eliberarea sa din funcție“, spune Teodorescu. Practic, pentru liberali, externalizarea serviciilor la Căminele pentru Persoane Vârstnice din Caransebeş şi Sacu au fost paşi care arată că Popovici vrea să facă treabă…

Înainte de începerea şedinţei propriu-zise, Ionuţ Popovici a ţinut să le mulţumească preşedintelui Silviu Hurduzeu şi consilierilor PSD „pentru că au făcut un gest corect şi până la urmă firesc“. „A fost un proiect fără temei şi justificare, cel mai prost proiect pe care l-am văzut de când sunt în Consiliul Judeţean“, a mai spus vicele CJ despre proiectul retras de liberali.

„A fost mult zgomot pentru nimic și nu am reușit nici acum să înțeleg motivația introducerii acelor proiecte pe ordinea de zi și apoi retragerea lor. Apreciez comportamentul colegilor mei şi decizia PSD de a nu susţine acest demers. PSD a demonstrat că un protocol în vigoare trebuie respectat”, a spus la finalul şedinţei preşedintele Silviu Hurduzeu.

Enable referrer and click cookie to search for pro webber