Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Pentru a nu mai avea surprize neplăcute, de genul celei cu Dumbrăvița din barajul de promovare, primarul Reșiței anunță transferuri în pauza competițională, după rezultatele slabe ale rosso-nerilor în ultimele etape!

Nelu Popa a reacționat pe rețelele de socializare, după ce mai mulți fani au acuzat faptul că nici în acest an nu se dorește promovarea, așa cum s-ar fi întâmplat și anul trecut.

„Am avut jucători buni, aduși la solicitarea lui Dan Alexa. Parcursul de anul trecut a fost excepțional. Am pierdut lamentabil barajul cu Dumbrăvița. Ăsta-i fotbalul, cu bucurii și suferințe. Am decis ulterior să punem accent pe tinerii din pepiniera proprie, lucru pe care Cheregi îl face. Evident ca diferența de valoare a lotului este vizibilă. Vom întări echipa în iarnă și mergem înainte. Aplecăm urechea inclusiv la vocea fanilor. Solicităm doar respect și decență în exprimare. Cred că este evident faptul că noi, cu toții, dorim promovarea în liga superioară”, a spus Popa după înfrângerea suferită de CSM Reșița, 2-3 la Pecica.

Trupa lui Cheregi rămâne pe prima poziție, însă Lipova s-a apropiat la doar un punct.

JCS-R.M.