Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Accidentul violent de la Caransebeş, în care a fost implicat consilierul local Florin Bogdea, a generat o serie de întrebări, reacţii şi discuţii pe www.caon.ro. Din cauza limbajului, unele dintre acestea nu au putut fi date publicității, chiar dacă răspunderea pentru părerile postate aparţine cititorilor.

Unii cititori spuneau că Bogdea ar fi fugit de la locul accidentului şi că există oameni care au văzut poliţiştii alergând după el prin apropierea parcului din centrul Caransebeşului. „Este adevărat că poliţiştii au alergat după el să-l prindă? Este adevărat că i-au fost puse cătuşe? Ce viteză avea? Care a fost explicaţia pentru că a intrat cu maşina pe contrasens?“, sunt doar câteva dintre întrebările puse pe forumul site-ului, întrebări pe care le-am adresat şi noi Inspectoratului Judeţean de Poliţie, tocmai pentru a mai risipi din nebuloasa acestui accident.

„Aşa cum am precizat în comunicatul de duminică, cercetările în acest caz se fac sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă şi nu există cercetări pentru părăsirea locului accidentului. Aşadar, poliţia din Caransebeş nu a fugit după nimeni prin parc. În ceea ce priveşte motivul aflării şoferului pe contrasens, s-au strâns toate probele posibile, încă se fac cercetări, iar când avem o concluzie clară o vom comunica“, ne-a declarat Adrian Jurjica, reprezentantul IPJ Caraş-Severin.

3 Comments

  1. Va fi scos basma curata. In cateva zile lugojeanul va fi vinovat ca n-a tras pe drepata cand a vazut nebunul ca vine. Si in cateva zile, vom afla de la politie ca nebunu circula cu viteza foarte mica, dar lugojeanul avand viteza i-a indoit masina nebunului.

    Si culmea, nu vorbeste nimeni de camera de luat vederi de pe un hotel proaspat inaugurat, care are unghi perfect asupra strazii.

  2. Mai oameni buni daca ati vazut ca consilierul a fugit mergeti la Tribunal cu marturia nu umblati cu barfele. Voi va aratati increderea in DNA, in Justitie in statul vertical, mergeti la Tribunal si depuneti marturie.

Adaugă comentariu