Polițiștii cărășeni, în luptă strânsă la... tenis de masă - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Luni, 21 martie, au demarat activitățile sportive organizate pentru sărbătorirea Zilei Poliției Române, eveniment celebrat în 25 martie. Iar în acea dată, anul acesta, se împlinesc 200 de ani de la atestarea documentară a Poliției Române!

Competițiile sportive sunt organizate de Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin, împreună cu organizațiile sindicale, asociațiile profesionale ale polițiștilor și Asociația Sportivă a Polițiștilor din Caraș-Severin.

Iar anul acesta, prima dintre ele a fost competiția de tenis de masă, care s-a desfășurat în incinta sălii de sport a Colegiului Național „Traian Lalescu“ din Reșița.

„La această competiție s-au înscris 10 polițiști din cadrul inspectoratului nostru și în ciuda faptului că jocul a fost unul amical, lupta pentru un loc pe podium a fost una strânsă, iar clasamentele din anii precedenți au fost răsturnate. Cei trei finaliști sunt domnul comisar-șef Ciprian Lăzărescu, din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, domnul comisar-șef Flavian Savescu, din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Reșița, pe locurile al treilea și al doilea, iar câștigătorul competiției din acest an este colegul nostru de la Serviciul Cabinet, agent-șef Claudiu Mladin. Toți participanții au fost felicitați de către șeful inspectoratului, domnul comisar-șef Ciprian Terciu, iar câștigătorii au fost recompensați cu diplome de merit și premii constând în echipamente sportive, asigurate de către Asociația Sportivă a Polițiștilor“, informează Poliția județului.

JCS-A.M.