Caraş-Severin, Romania

PLUGOVA – Polițiștii de a Secția 4 Rurală Mehadia au observat, joi, în jurul orei 13.00, un fum dens care ieșea prin acoperișul și ferestrele unei case din Plugova!

„Gândindu-se că pot exista persoane în interiorul locuinței, aflate în pericol, colegii noștri au intervenit imediat și, până la sosirea pompierilor, au reușit să o scoată din imobil pe proprietară, o femeie de 67 de ani, care se afla singură în interior. Femeia prezenta arsuri la nivelul capului, feței și mâinilor, după ce încercase să stingă singură focul, izbucnit, posibil, de la un radiator electric lăsat nesupravegheat într-una dintre încăperile casei. Aceasta a fost preluată de echipajul Serviciului de Ambulanță, sosit ulterior la fața locului, primind îngrijiri medicale de specialitate“, transmite Poliția județului.

Din păcate, agoniseala de-o viață a femeii a fost făcută scrum, interiorul casei fiind distrus de incendiu în proporție de 70%. „Dar datorită colegilor noștri și a celorlalți salvatori, femeia de 67 de ani este acum în afara oricărui pericol, iar focul nu s-a extins la locuințele învecinate. (…) Felicitări colegilor noștri care au demonstrat că spiritul civic și intervenția promptă pot salva vieți“, încheie IPJ CS.

Cauzele și împrejurările în care s-a produs acest incendiu urmează să fie stabilite ulterior, în cadrul dosarului penal deschis de către polițiști.

JCS-A.M.