Poliţist cărăşean, vicecampion la fitness și culturism - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – După ce a activat timp de şase ani ca luptător în cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, ofiţerul Ovidiu Covaciu, de la Oţelu Roşu, a cucerit argintul la o competiţie de talie europeană de profil! 

„Colegul nostru, Ovidiu Covaciu, inspector de poliție la Poliția Orașului Oțelu Roșu, a participat la Pro Nutrition Grand Prix, un concurs de talie europeană pentru fitness și culturism, unde a câștigat locul al doilea“, informează Poliţia Caraș-Severin.

Competiția, aflată la cea de-a a XII-a ediţie, s-a ţinut la Dej și a adunat peste 200 de sportivi din diferite țări, fiind prima competiție de genul acesta la care Ovidiu Covaciu a participat până acum, pasiunea lui de aproximativ 12 ani pentru acest sport materializându-se într-o frumoasă medalie de argint.

„Colegul nostru a terminat Școala de Agenți de Poliție Câmpina în anul 2009, iar timp de şase ani a fost luptător în cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al Inspectoratului, în prezent fiind ofițer de poliție la Poliția Orașului Oțelu Roșu. Despre acest rezultat, Ovidiu spune că nu ar fi reușit să îl obțină fără sprijinul antrenorului și prietenului său, al familiei și al colegilor, care l-au susținut și i-au fost alături. Îl felicităm pentru rezultatul obținut și îi dorim mult succes în continuare și multă putere de muncă atât pe partea profesională, cât și pe partea sportivă“, a mai transmis Poliţia judeţului.

Amintim faptul că, anul trecut, cu ocazia competiţiei de tir organizate de Ziua Poliţiei Române (25 martie) ofiţerul de la Oţelu Roşu s-a dovedit a fi şi cel mai bun trăgător din cadrul inspectoratului cărăşean.

JCS-Antoniu Mocanu