Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Polițiștii din Caransebeș s-au autosesizat în legătură cu o petrecere organizată în cursul nopții, în interiorul unui club din municipiu. „Polițiștii au întrerupt petrecerea, evacuând cele 15 persoane găsite în interiorul localului. De asemenea, administratorul localului a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 4.000 de lei, conform Legii nr.55 din 2020“, informează Poliția județului!

JCS-A.M.

5 Comments

  1. OAMENII TINERI SI NELINISTITI NU SE POT ABTINE ! Inca o dovada ca omul este-uneori- doar un animal mai evoluat !Alteori, ca in cazul de fatza, dovedeste ca nu este decat un animal dominat de instinct !Ati auzit cu totii teoriile tinerilor zbuciumati de azi conform careia- Noi suntem tineri, nu patim nimic, nu ne pasa de altii ! !Frumoasa dovada de egoism suprem, distractia sa fie, da-i dracului pe toti cei din jurul meu !Incredibil, cat egoism, iresponsabilitate si inconstienta!

  2. Acolo n-au fost apropiații lui Vela, Dunca sau alții din cei ce se cred deasupra tuturor, că dacă erau de ăștia, chefuiau liniștiți, ba mai mult aveau și pază ca să nu îi deranjeze nimeni (conform unor exemple anterioare bine cunoscute).

Adaugă comentariu