Poliţia i-a luat pe sus pe cei din „NATO“ - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Scandal în toată regulă duminică după-amiază în zona blocurilor sociale de pe strada Tudor Vladimirescu din Caransebeș. Mai multe persoane au fost amendate de Poliție pentru că în loc să stea în casă, erau prin fața blocurilor, profitând și de vremea însorită!

Totul a fost filmat, iar din imagini se poate vedea cum echipajul de poliție care încearcă să-i trimită în case pe cei care erau în afara blocului este înjurat ca la ușa cortului de un grup de 15-20 de persoane din blocurile respective.

„Duminică după-amiază poliţiştii au intervenit în zonă, pentru că erau foarte multe persoane în afara blocurilor, în loc să stea în casă. S-au făcut verificări şi s-au dat zece amenzi în total de 69.000 de lei, șase au fost pe ordonanţa militară, iar alte patru pe Legea 61 pentru folosirea de injurii, expresii jignitoare şi refuz de legitimare”, ne-au precizat oficialii Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

Pe rețelele de socializare, acolo unde imaginile au avut mii de vizualizări, chiar dacă au existat și păreri care au fost de partea celor amendați, cei mai mulți oameni au apreciat acțiunea echipajului de poliție, concluzia fiind că uneori organele statului sunt prea blânde în astfel de situații. Mai ales că, ținând cont de situația socială a celor mai mulți care locuiesc în blocurile de pe Tudor Vladimirescu, nu se știe dacă amenzile vor putea fi plătite vreodată de aceștia.

JCS-R.M.

VIDEO: Facebook Tiberiu Radu