Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Oamenii legii caută, de fapt, doi adolescenţi plecaţi de acasă de bună voie, dar care nu s-au mai întors!

În primul caz este vorba despre Elvis Moisă, care a plecat azi noapte de acasă, din Zăvoi, undeva pe la ora 1.00, şi nu s-a mai întors. „La momentul plecării, era îmbrăcat cu pantaloni de culoare neagră tip salopetă cu bretele, ghete de culoare neagră și o geacă verde cu glugă cu puf. Semnalmente: înălțime 1,70 m, greutate 65-70 kg, constituție atletică, ochi căprui, păr șaten închis, tuns scurt, fără semne particulare sau tatuaje“, informează Poliţia judeţului.

În cel de-al doilea caz este vorba despre Samira Larisa Murariu, de 15 ani, din Rusca Montană, care ar fi plecat de acasă tot aseară, pe la 22.00, și nu a mai revenit. „Semnalmente: înălțime 1,78 m, greutate 60-65 kg, constituție atletica, ochi albaștri, păr lung castaniu, ten deschis, fără semne particulare sau tatuaje. Cei care pot furniza informații sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112“, a mai precizat IPJ CS.

JCS-A.M.