Pod peste Timiș, în pericol de prăbușire - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CONSTANTIN DAICOVICIU – Legătura rutieră directă între satul Căvăran și DJ 680A închisă, după ce piciorul podului s-a înclinat!

Concret, podul face deschiderea spre satele Maciova și Peștere, însă după fisurile apărute în carosabil, azi, în jurul orei 11:00, acesta a fost închis circulației. „Se poate circula pe rute ocolitoare. Cetățenii care vor să ajungă de la Căvăran la Maciova sau Peștere pot merge prin localitățile Sacu și Tincova sau pot veni de pe DN 68 dinspre Caransebeș, pe partea Iaz-Ciuta-Maciova. Noi am făcut raport către dl. prefect și toate cele legale pentru a găsi soluții”, ne-a declarat primarul Daniel Boambeș.

Situația a fost imediat semnalată și Direcţiei de Drumuri Judeţene (DDJ) care, de asemenea, a luat de urgență măsurile care se impun. „Am anunţat Poliţia că circulaţia pe acel pod se închide. Am sesizat Comisia de Calamităţi care trebuie să meargă în teren ca să constate problemele şi să le evalueze. Apoi vom încerca să găsim o sursă de finanţare pentru a reface acest obiectiv“, ne-a declarat Ovidiu Almăjan, directorul DDJ.

JCS-Ionel Ivașcu

5 Comentarii

  1. Lucru de mântuială!
    Pod construit într-unul din cincinalele alea de patru ani și jumătate!

  2. In fiecare judet e cate un baron cel putin, facut baron de prostimea care l-a votat sau prostimea care nu a mers la vot.
    Desteapta-te odata romane si meegi la vot in 2024 si nu mai vota aceiasi hoti pe care i-ai votat timp de 33 ani.

  3. O sa crape in curand si cel de la sacu/tincova, camioane supraincarcate cu lemne trec incontinuu peste el

  4. Posibil sa fie gresit proiectat sau construit. Sau poate au scos nisip cu draglina de langa piciorul podului. Nu stiu, nu cunosc situatia.

  5. Au si ele o durata de viata. Probabil trebuiau efectuate lucrari de intretinere demult. Bineinteles supra-incarcarea e o alta mare problema asa cum au mai precizat si alti cititori

Adaugă comentariu