Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – „Chiar şi în situaţia politică actuală, PNL continuă să guverneze pentru oameni“, a spus răspicat Jaro Marşalic, vicepreşedintele PNL Caraş-Severin!

Tema conferinţei de presă susţinută vineri de Jaro Marşalic, Ovidiu Rădoi, Ioan Rusu şi Viorel Başag a fost evidenţierea caracterului distructiv al politicii duse de PSD în problema alegerilor anticipate.

„PNL este un partid care vrea să vină în faţa oamenilor, vrem să le ştim opţiunea şi să putem alcătui un Guvern cu susţinere parlamentară. Dacă vom fi noi majoritari în Parlament sau nu, nu putem şti cu siguranţă, deşi noi credem că în acest moment stăm bine. Ideea este că nu ne e frică de români şi mergem spre ei, spre deosebire de PSD care fuge de alegători. De ce fac asta? Probabil pentru că vor să-şi ducă mandatele la capăt ca să nu-şi piardă beneficiile şi nu-i interesează cât rău fac românilor.“, spune Ioan Rusu, primarul PNL-ist al Ezerişului.

De asemenea s-a precizat că la nivel judeţean sunt posibile alianţe cu alte grupări politice, singurii cu care liberalii nu vor face alianţă fiind PSD. Nu se exclude nici ca anumiţi primari cu trecut PSD-ist să fie primiţi pe listele galbene şi se pare că deja lista de aşteptare este destul de lungă. Candidaţii liberali la alegerile locale vor fi anunţaţi în zilele următoare iar în unele localităţi, cum ar fi Caransebeş, se fac sondaje pentru stabilirea celui care va alerga spre fotoliul de primar. În sondajul pentru Primăria Caransebeş, după spusele lui Ovidiu Rădoi, sunt trei nume: Andra Pleşa, Marius Isac şi Dumitru Rujan.

JCS-Flavius Militaru

Adaugă comentariu