Quantcast
PNL Caraş-Severin se dezice de Şandru de la Romsilva - Caon.ro
Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – În cadrul celei mai recente conferinţe de presă, şefa PSD Caraş-Severin, Luminiţa Jivan, spunea că se aşteaptă ca şefii deconcentratelor să fie schimbaţi.

„Politica noastră este altfel. Noi nu am spus niciodată să dăm cu parul în PNL. În plus, eu nu m-am atins de niciun om competent dintr-o instituţie chiar dacă era de la PNL“, spunea Jivan. Întrebată dacă vor fi primari care vor trece la liberali, şefa social democraţilor cărăşeni spunea că nu suspectează niciun primar că ar face aşa ceva: „Nu suspectez pe nimeni. Nu toţi suntem oportunişti. Oricum, în vara viitoare PSD Caraş-Severin va avea un cuvânt greu de spus la alegeri“.

Revenind la schimbările şefilor instituţiilor din judeţ, Luminiţa Jivan a spus că directorul Direcţiei Silvice este liberal. Fapt însă contrazis de conducerea PNL Caraş-Severin care, printr-un comunicat de presă, îi transmite Luminiţei Jivan „să-și asume și să-și păstreze conducătorii instituțiilor deconcentrate și cu bune și cu rele“. Mai mult, conducerea PNL susţine că „domnul Șandru Zaharia, director ROMSILVA Caraș-Severin, nu este membru PNL. Partidul Naţional Liberal se delimitează și nu are nici o legătură cu managementul ROMSILVA. PSD trebuie să-și asume activitatea de la ROMSILVA și sesizările cu privire la tăierile ilegale de arbori și licitațiile suspecte pentru realizarea drumurilor forestiere“.

N.C.