Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – La finalul săptămânii trecute a fost inaugurată oficial noua locaţie pentru piaţa de vechituri şi auto.

O delegaţie a Primăriei municipiului, condusă de edilul-şef Mihai Stepanescu, a fost prezentă vineri la spaţiul amenajat pe Aleea Gugu din Reşiţa, destinat pieţei de vechituri şi de maşini.

„Este, practic, prima piaţă autorizată de acest fel. Până acum, activitatea s-a desfăşurat mai mult provizoriu, cu sau fără forme legale. Suprafaţa amenajată este de circa 6.300 de metri pătraţi, pe trei platforme supravegheate inclusiv video pentru piaţa de vechituri, dintre care 2.000 de metri pătraţi sunt destinaţi vânzărilor de autovehicule. Zona este dotată cu utilităţi, tarifele au rămas cele vechi şi, după trecerea iernii, vom putea vorbi şi despre asfaltarea platformelor şi chiar despre acoperirea meselor”, a amintit Mihai Stepanescu.

Investiţia a avut o valoare totală de 600.000 de lei, administrarea fiind făcută de SC Pieţe. Sunt 304 mese, ce vor fi folosite doar sâmbăta şi duminica, piaţa auto funcţionând permanent. În data de 23 octombrie a fost organizată o licitaţie pentru mesele disponibile, în prima marţi din fiecare lună aceasta fiind repetată pentru circa 20% din totalul acestora.

Flavius Rotariu

Adaugă comentariu