Piața imobiliară se schimbă! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Să cumperi sau nu un apartament acum? Ce spun specialiștii? 

Prețurile cerute pe apartamente cresc de la o lună la alta, accesul la finanțare este convenabil, iar românii vin după un an de lockdown și restricții, în care și-au putut reconsidera prioritățile și face planuri de mutare.

Piața rezidențială e „pe val”, iar tu vrei să te muți acasă. Cumperi sau nu cumperi acum?

Dacă vă gândiți în această perioadă la achiziționarea unui apartament, ne aflăm într-un moment la fel de bun ca oricare altul pentru un astfel de pas.

De ce? „Decizia de cumpărare se ia în funcție de situația fiecărei persoane, nu doar de situația de pe piață. În cazul în care ai nevoie de credit, acesta e un moment bun pentru cumpărare. Un credit ar trebui fie să te ajute să reduci cheltuielile pe care le ai acum, fie să te ajute să să îți crești veniturile, în cazul în care cumperi ca să închiriezi“, ne spun specialiștii în domeniul imobiliarelor.

 

Se anunţă noi scumpiri pe piaţa imobiliară.

Odată ce a explodat prețul la materialele de construcții și prețul apartamentelor a crescut imediat.

„Preţurile locuinţelor din România vor creşte către preţurile locuinţelor din ţările Uniunii Europene. În România preţul de construire este încă mic, dar nu va mai rămâne mult timp la acest nivel, iar taxele pe proprietate sunt încă reduse faţă de ţările din Vest. Nu este o veste bună, din păcate, pe care o dau celor care doresc să cumpere: dacă se gândesc că se vor ieftini apartamentele, acest lucru nu se va întâmpla“, ne spun specialiștii.

Nici ansamblul rezidențial City Center Reșița nu face excepție

Cu un mare avantaj al programelor imobiliare și prin prisma faptului că City Center Reșița va fi una dintre cele mai luxoase locații din municipiul Reșița cererile pentru apartamente urcă cu viteză în graficul vânzărilor, astfel că 85% din apartamente sunt deja vândute.

În momentul de față echipele de la City Center lucrează pe toate fronturile și se pregătesc cu pași repezi de finalizarea construcției si de predarea apartamentelor.

Astfel, apartamentele prind contur și se vor preda la cheie, cu finisaje premium: uși de interior, gresie, faianță, parchet și obiecte sanitare la baie. De asemenea noile locuințe mai au în dotare instalația electrică (SMART) de automatizare și control al echipamentelor și sistem de încălzire revoluționar în pardoseală prin module termice.

În ceea ce privește prețul apartamentelor, acesta este determinat de model, suprafață și amplasare dar și de criteriile de cumpărare alese conform politicii de discount practicate.

Prin urmare, reprezentanții complexului încurajează discuțiile amănunțite, în urma cărora se vor creiona detaliile și se va înțelege mai bine și ce reflecta prețul apartamentului dorit.

Pentru mai multe detalii, toți cei care doresc să programeze o întâlnire pot accesa www.ccresita.ro sau să sune la numărul de telefon: 0739 39 50 30 sau WhatsApp.

Adaugă comentariu