Caraş-Severin, Romania

DOMAȘNEA – Mutare cu care primarul Ilie Mănescu susţine că „le-a dat șah-mat lui Luca Mălăiescu și Ionuț Popovici“. S-a întâmplat azi, când alegerea viceprimarului a fost unul dintre punctele de pe ordinea zi a ședinței de consiliu local!

Din declarația primarului Mănescu, reținem că Mălăiescu și Popovici au venit să-l susțină pe Mihai Benghia de la PMP, convinși că acesta va câștiga fotoliul de vice. Dar socoteala de-acasă nu s-a potrivit cu cea din târg. Sau din sală, mai corect exprimat. „Dacă alianța formată din PSD și PMP a făcut coaliție și l-a dorit pe dl. Benghia viceprimar, eu l-am propus pe dl. Horescu de la PRM, întrucât nu face parte din nicio alianță. În urma votului, acesta a câștigat cu 5 voturi. Așa le-am dat șah-mat dlor Popovici și Mălăiescu care erau convinși că dl. Benghia va câștiga”, ne-a declarat Ilie Mănescu.

Din declarația sa, mai reținem că Domașnea nu a avut viceprimar în răstimpul de un an și jumătate de la ultimele alegeri locale. „Ne-am descurcat destul de bine însă un ajutor în plus e binevenit”, mai declară primarul Mănescu. Și se pare că a fost nevoie de două încercări pentru ca Domașnea să aibă un vice. Scriem asta deoarece, conform lui Mănescu, alegerea unui vice a mai fost propusă în ședința trecută de către unul dintre consilierii locali. Atunci însă nu s-a discutat despre asta deoarece propunerea nu a avut aviz de la comisia juridică.

JCS-Ionel Ivașcu