Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. TERMOCONSTRUCT: salarii mari, apreciere, siguranţă, calitate! În Caraş-Severin, dar mai ales în Reşiţa, lucrările în construcţii, materialele de calitate și, cel mai important, respectul față de angajați au un nume: TERMOCONSTRUCT!


Când vine vorba de locuri de muncă, situaţia este extrem de delicată din cauza multor factori care fac ca întreaga trudă a unei echipe să fie, nu de puține dăți, în van. Sunt mii şi mii de firme care au fost nevoite să îşi declare falimentul pentru că nu au mai putut suporta cheltuielile mari şi încasările puține. Există însă şi companii care, chiar şi în aceste zile dificile, îşi păstrează numărul de angajaţi, încercând, constant, să se dezvolte, să devină mai bune și să nu uite de cea mai importantă calitate: aceea de a avea omenie. Astăzi vă prezentăm o astfel de firmă, care prin muncă și respect și-a creat un nume în Caraș-Severin şi nu numai. Din 2007 activează în domeniul construcțiilor civile și asigură soluții complete pentru o gamă largă de activități, inclusiv amenajări interioare, renovări, comercializarea și distribuția materialelor de construcții. De-a lungul anilor, TERMOCONSTRUCT, căci despre această firmă vorbim, a realizat lucrări a căror calitate nu a putut fi contestată. Și asta pentru că vorbim de o echipă care ştie ce are de făcut, de o firmă care ştie să își respecte angajații.

Unii dintre angajaţi fac parte din familia Termoconstruct de ani de zile şi consideră firma o a doua casă.

„Lucrez de 15 ani la Termoconstruct si pentru mine această firmă înseamnă un mod de viață, un mod de a te educa și a trăi corect. Este ca și cum ai construi o casă așa cum ți-o dorești și ai avea cel mai frumos trai. Termoconstruct nu doar că îți dă materialele necesare, dar îți construiește casa așa cum vrei tu, cu materiale de cea mai înaltă calitate, materiale scumpe, nu orice. Spui Termoconstruct, spui familie, o familie veche și de drum lung. Avem 8 depozite, distribuție de lucru pe toate cele 3 județe. Aici oferi, dar și primești. Sunt foarte mulțumit de absolut tot: timp de lucru, parte financiară. Sunt împlinit! Am mașină de lucru, condiții foarte bune, sunt sănătos și respectat!“, ne-a spus Sorin Stoica, unul dintre angajaţii din Reşiţa ai firmei.

Cristina Borș Zodieru din Oţelu Roşu, angajată în cadrul Termoconstruct de 12 ani, susţine că se simte ca acasă în cadrul firmei: „Mă simt bine să lucrez aici. Timpul își spune cuvantul, ce pot eu să zic mai mult: Dacă nu mi-ar fi plăcut, nu aș fi rămas, dar sunt foarte mulțumită de tot. Am un program bine definit, iar din punct de vedere financiar și emoțional sunt tare mulțumită. Mă simt respectată și apreciată. Merg cu drag la lucru, nu am stres, nu sunt presată, îmi văd de treaba mea. Știu ce am de făcut și fac cum trebuie!“

Pentru Cătălin Verdeş, șeful magazinului Termoconstruct din Sânandrei, Timiș, firma înseamnă libertate de gândire, de manifestare, înseamnă muncă în echipă. „Lucrez de 14 ani și sunt mereu motivat. Deși mă plictisesc repede de multe lucruri, aici nu ajung să mă plictisesc, mereu este câte ceva de făcut, mereu sunt activ. Mereu se găsește câte o provocare, tot timpul este ceva nou de gândit, dar faptul că pot să ajut, că pot să fac ceva bine, ma face să mă simt bine, să fiu mulțumit de mine și de ceea ce fac. Mediul de lucru este unu bun, echipa este faină și sunt mândru că lucrez aici!“, ne-a spus Cătălin.

La ora actuală TERMOCONSTRUCT angajează: responsabil pe controlul calităţii, asistent manager proiect, director economic, contabil, inginer în construcţii civile, muncitori necalificaţi! Detalii la tel. 0759031068

Cunoaște și fă parte dintr-o echipă puternică, în care ai şansa să fii apreciat! Echipa Termoconstruct!