Caraş-Severin, Romania

MUNTELE MIC – Pentru că vara și-a intrat deja-n drepturi, ieșirile cu bicicleta pe potecile de munte sunt ideale pentru a mai scăpa din monotonia de zi cu zi. Și nu oriunde, ci pe traseele pregătite de cei de la weRide-Muntele Mic, care de câteva zile vă așteaptă să petreceți clipe de neuitat în mijlocul naturii!

„Am deschis sezonul de pedalat la munte, peisajele sunt incredibile, așa că ce e mai plăcut decât să cutreieri pe bicicletă traseele pe care le-am pregătit. Avem trasee pentru toate nivelurile de experiență, traseele din weRide PARK variază ca stil și grad de dificultate, fiind concepute pentru a fi parcurse de o gamă largă de rideri cu diferite niveluri de experiență. Avem și serviciu de ebike, cu bicicletele electrice se poate urca pe dealuri pe care ar fi imposibil fără o astfel de bicicletă, pe care iubitorii de natură o pot închiria de la noi, la fel ca și bicicletele de tip enduro. Iar seara, ce poate fi mai frumos decât să admire priveliștea la Sky Lounge, aproape de nori”, ne-a spus Cristi Dunca, managerul de la weSKI și weRide Muntele Mic.

Și pentru că la începutul lunii viitoare, weRide aniversează doi ani, Dunca are un mesaj pentru toți cei care vor să petreacă în weekendul 3-4 iulie: „Hai și tu cu gașca la munte! Echipează-te de munte și mai ales de dans! Sărbătorim în stilul nostru, în fiecare an. Cum v-am obișnuit deja! Snowlicious e pregătit și vă așteaptă cu cei mai buni burgeri și nu numai. Dansul intră mai bine după ce mănânci! Nu e <<cu intrare>>”.

JCS-N.C.