Quantcast
Patima pentru flori îl va costa 2.700 de lei - Caon.ro
Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Un reşiţean de 21 de ani – căruia i s-a pus pata pe florile din Triaj – are de scos din buzunar o amendă de 2.700 de lei, după ce a fost prins de poliţiştii locali, în 23 iulie, în jurul orei 0.20, având o pasiune deosebită pentru jardinierele Primăriei.

Dar povestea este cu mult mai complicată decât aţi putea crede. Totul a pornit după o plimbare cu autobuzul, prin Reşiţa, a trei tineri, cel de 21, Ursanu, Lazăr, de 20, şi Dana, de 16. „Cei trei au fost debarcați dintr-un mijloc de transport în comun cu aproximativ o oră înainte de săvârșirea faptei și sancționați de o altă patrulă de poliție locală, pentru murdărirea autobuzului“, ne informează Alexandru Ciati, şeful Poliţiei Locale Reşiţa.

Ulterior, la ora 0.20, pe pasajul superior care leagă Triajul de Govândari, tânărul de 21 de ani a distrus cinci jardiniere cu flori, aruncându-le de la înălţime. Cei trei au fost conduşi la sediul Poliţiei Locale unde, pentru noua ispravă, Ursanu s-a ales cu o amendă de 2.700 de lei, iar Lazăr şi Diana, cu altele de câte 200 de lei.

A.M.