Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. De 13 ani, în Caransebeş există un restaurant care dă clasă prin rafinament, ospitalitate, meniuri deosebite. OPIUM este o versiune rafinată şi inventivă a unui bistrou, în timp ce este ferm inrădacinat în confortul bucătăriilor clasice şi băuturilor răcoritoare, vine şi cu preparate savuroase.

Cu un ambient plăcut pentru orice vârstă, în restaurant te simţi ca acasă. „Pentru noi, mâncarea este fericire, divertisment, aventură, educaţie, plăcere şi iubire. Şi avem grijă să împărtăşim acest lucru cu oricine vine pe la noi“, ne-a spus Florina Oprea, omul care are grijă ca OPIUM să fie un restaurant de înaltă ţinută. Cât despre echipă! Aceasta pare o familie formată din oameni tineri, energici care nu uită să zâmbească clientului. Amabilitatea lor dă oricui o stare de bine.

Zilele trecute, la OPIUM, chef Mihai Zamfira a oferit un show culinar remarcabil, iar felurile de mâncare servite au fost un răsfăţ pentru toţi cei prezenţi în restaurant.

Pentru a da culoare vieţii caransebeşenilor şi nu numai, OPIUM organizează evenimente tematice, iar aici puteţi să mai găsiţi muzică live, seri dansante, cine romantice şi multe altele.

Mergeţi la OPIUM în Caransebeş, pe C.D.Loga nr.1, savuraţi atmosfera caldă, o mâncare bună, un vin pe cinste. MERITĂ! Mai multe detalii despre meniu găsiţi AICI.