Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Zilele trecute, relatam păţania unui bărbat de 57 de ani din judeţul Olt surprins în flagrant furând dintr-un apartament nelocuit din Caransebeş, care a sărit pe fereastră pentru a se salva!

Deşi a avut noroc că apartamentul era la parterul blocului, după ce a fost iniţial reţinut, Judecătoria Caransebeş a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, el fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin. Asta după ce oamenii legii au putut afla că bărbatul nu este la prima ispravă de acest gen.

„Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Caransebeș au documentat și probat activitatea infracțională a bărbatului de 57 de ani, din județul Olt, surprins în flagrant delict și reținut, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la furt calificat, față de acesta fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile. Bărbatul în cauză este bănuit de comiterea mai multor furturi din locuință, asupra acestuia fiind găsite și recuperate, în cursul acestei săptămâni, o parte din bunurile sustrase“, informează Poliţia judeţului.

A.M.