Caraş-Severin, Romania

EZERIȘ – Formația cărășeană Progresul Ezeriș, deși a retrogradat fotbalistic în Liga 4 la finalul sezonului trecut, va continua în Liga 3! Mai mult, clubul își va schimba statutul și va deveni Fotbal Club Progresul Ezeriș S.A.!

Conducător va fi japonezul Jumpei Bando, în timp ce director sportiv va fi Cristian Șodâncă, cel care s-a și luptat pentru ca Progresul Ezeriș să rămână în Liga 3. De pregătirea echipei se va ocupa tot Dorian Arbănaș.

„În conformitate cu dispoziţiile art. 49 din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, Comitetul de urgenţă, compus din Răzvan Burleanu – preşedinte FRF, Gino Iorgulescu – prim-vicepreşedinte FRF, Octavian Goga – vicepreşedinte FRF: Aprobă Referatul Managerului Direcției Competiții a FRF, domnul Felix Grigore și luând act de adresa formulată de clubul AFC Hermannstadt dispune ocuparea locurilor vacante din Liga a 3-a de către următoarele echipe: CSM Bacău, AFC Unirea 1924, ACS Progresul Ezeriş, ACS Flacăra Horezu și ACS Kids Tâmpa Braşov”, se arată pe site-ul oficial al Federației Române de Fotbal.

„Este un pas înainte pentru club prin schimbarea asta, pe societate pe acțiuni! Apoi acest loc în Liga 3 este răsplata pentru cei care au rămas lângă noi în iarnă, când am suferit destul de mult. Cele 26 puncte obținute de băieți cu atâta trudă și atâtea sacrificii în sezonul trecut iată că au contat pentru echipă. Astfel că, și în sezonul viitor, Progresul Ezeriș va evolua tot în Liga 3! Poate unii vor spune că este nemeritat, alții că este meritat. Cert este că atâta timp cât fotbalul se joacă după regulamente și acestea sunt respectate 100%, nu avem ce comenta mai mult! Hateri au fost si vor mai fi, dar așa cum am spus întotdeauna, înving cei ce nu cedează! Mulțumim Federației Române de Fotbal, dar mai ales președintelui AJF Caraș-Severin, Viorel Lolea. Dumnealui în permanență a susținut demersurile noastre și ne-a fost mereu aproape!”, a spus Cristian Șodâncă, directorul sportiv al clubului.

JCS-Ștefan Moraru