Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă a centralizat locurile vacante propuse de agenții economici pentru această perioadă.

În Reșița sunt disponibile 19 posturi: ajutor bucătar (două), asistent medical generalist (2), bucătar (2), casier, electrician exploatare centrale și stații electrice, fizician medical, infirmier/infirmieră, îngrijitoare la unități de ocrotire socială și sanitară, îngrijitor bătrâni la domiciliu, jurisconsult, lucrător comercial, muncitor hidrometru, ospătar (chelner) – patru posturi.

Cele mai multe posturi din județ se regăsesc în stațiunea de pe Valea Cernei. Sunt 146 de locuri vacante în Băile Herculane: zece de ajutor bucătar, 13 de ajutor ospătar, trei de asistent medical fizioterapie, asistent medical generalist, două de asistent personal al persoanei cu handicap grav, barman, 13 de bucătar, 15 locuri de cameristă hotel, alte două de circularist la tăiat lemne de foc. Se mai caută doi contabili, un director adjunct societate comercială, un director comercial, doi dulgheri (exclusiv restaurator), electrician de întreținere și reparații, femeie de serviciu, doi oameni cu calificarea de fierar betonist, două posturi de gaterist la tăiat bușteni, două de infirmier/infirmieră, îngrijitor spații hoteliere, doi îngrijitori spații verzi, kinetoterapeut, 12 lucrători bucatarie (spălător vase mari), doi lucrători comerciali, doi maseuri, mecanic auto, cinci mecanici utilaj, muncitor necalificat în agricultură, șase muncitori necalificați în silvicultură, doi muncitori necalificați la întreținerea de drumuri, șosele, poduri, baraje, 21 de ospătari (chelneri), pizzar, cinci recepționeri de hotel, doi registratori medicali, salvamar, doi șoferi de autoturisme și camionete, doi tâmplari universali, vânzător, doi zidari pietrari.

Sunt șase posturi disponibile în orașul Bocșa, unul de mecanic auto și cinci pentru operator la fabricarea mezelurilor. În Bozovici se caută un ghid de turism montan, drumeție montană, un lucrător comercial și un tehnician în industria alimentară.

Municipiul de pe Timiș și Sebeș are o ofertă de 29 de posturi: brutar – 3, fochist pentru cazane de abur și de apă fierbinte – 1, izolator termic – 5, lăcătuș mecanic – 1, lăcătuș-montator agregate energetice și de transport – 2, maseur – 2, muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor – 3, muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor – 5, muncitor necalificat la demolarea cladirilor, captuseli zidarie, placi mozaic, faianta, gresie, parchet – 5, sudor manual cu arc electric – 1, vopsitor industrial – 1.

În total, sunt 203 posturi vacante în tot județul, iar situaţia detaliată a locurilor de muncă vacante este disponibilă pe site-ul www.ajofmcs.ro.