Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Progresul Ezeriș ar fi trebuit să joace ieri cu Crișul Chișineu Criș în Seria a VIII-a din Liga 3, dar partida nu s-a mai disputat!

Sunt șanse ca echipele din Chișineu Criș și Ezeriș să nu se întâlnească deloc în sezonul competițional 2020-2021. Meciul din tur, din județul Caraș-Severin, a fost decis tot la „masa verde”, pentru că ambulanța nu a mai ajuns la timp la stadionul din Caransebeș. Același lucru s-a întâmplat și ieri la Chișineu Criș.

Ambulanța a ajuns în cele din urmă, iar cei doi medici au sosit pe rând, unul dintre ei fără a avea, însă, asupra sa parafa și atestatul. Cele două echipe au rămas pe teren până la 15:25, dar arbitrii nu au mai dat drumul la joc.

Președintele cărășenilor, Cristian Șodâncă, susține că pe undeva s-a făcut dreptate după incidentul din „oglindă”, din tur. „Aș fi ipocrit să spun că nu mă bucur de aceste trei puncte obținute pe eroarea clubului organizator, bineînțeles generate de ambulanță. Nu mă bucur pentru necazul lor, și noi am trecut prin așa ceva, însă eu îmi văd interesul echipei mele! Despre situația din tur, pot să spun că eu nu am fost prezent la meci, am fost pozitiv la coronavirus și eram în izolare! Dar acum, colegii mei mi-au confirmat că cei care insistau umili să facem lobby pentru a trece cu vederea întârzierea ambulanței, în tur erau cei mai virulenți, că așa ceva nu se poate accepta! Repet, nu mă bucur de greșeala nimănui, dar consider că totul a venit ca o compensație divină!”, a declarat Șodâncă.

„Ne pare rău că meciul nu s-a disputat, eram pregătiți, doream să câștigăm, cum de altfel ne dorim să câștigăm toate meciurile. Ne-am trezit la ora jocului cu probleme organizatorice, Ambulanța a ajuns la stadion după ora 15 fără cei doi medici. Clubul nostru are contract ferm cu firma domnului Pavel Piroș, colaborarea a fost foarte bună întotdeauna, nu am avut absolut nimic de reproșat, fiecare și-a îndeplinit obligațiile din contract. Acum domnul Piroș a susținut telefonic că a apărut un caz de forță majoră, pe care îl va dovedi cu documente, astfel încât noi să putem documenta la comisie ce s-a întâmplat la acest meci, în speranța rejucării partidei. Normal că ne dorim să se rejoace, noi nu am avut nici o vină. Spiritul sportiv trebuie să primeze, partidele trebuie să se joace pe teren, avem cu toții încredere că ce s-a întâmplat a fost din motive întemeiate”, a spus și Adi Abrudean, antrenorul liderului din Seria a VIII-a.

JCS-Ștefan Moraru

SURSA: sportarad.ro