Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Echipa de junioare II de la Liceul Teoretic Traian Vuia a câștigat cu scorul de 54-24 (31-9), partida cu ACS Viitorul Vetel, din etapa a XII-a a Seriei F. Și după această etapă Liceul Traian Vuia din Reșița a rămas pe prima poziție în clasament, cu 29 de puncte obținute în zece partide.

„Contează atunci când intri pe teren să îți dorești să câștigi. Aceste fetițe, chiar dacă sunt mai mici cu un an, doi sau trei decât cu cele cu care ne-am confruntat, încă o dată au dat dovadă de caracter și dorință. Mă bucur foarte mult că mă ascultă, le mulțumesc pentru tot ceea ce fac în teren și pentru această victorie. Am încercat să-mi rulez toată echipa și, de asemenea, am încercat să ne pregătim pentru fazele superioare ale competiției. Noi nu avem meciuri de pregătire”, a declarat profesoara Lucia Moruț.

Handbalista Marisa Munteanu a spus la final: „Aș putea spune că a fost destul de ușor acest meci, având în vedere și faptul că am întâlnit echipa de pe ultimul loc. Cred că ne-am descurcat foarte bine, am marcat multe goluri și mă bucur că am putut lucra ca o adevărată echipă. Le mulțumesc colegelor mele, pentru că fără ele această victorie nu ar fi post posibilă. De asemenea, îi mulțumesc profesoarei Lucia Moruț, deoarece ea ne-a adus la acest nivel. Așteptăm să terminăm acest retur pentru a ajunge în Grupa Valoare. Ne dorim să câștigăm în continuare toate meciurile și vrem să ajungem în finală”.

Sâmbătă, 8 februarie, Liceul Traian Vuia va juca în deplasare cu HC Jimbolia, iar în ultima etapă, de pe 15 februarie, elevele Luciei Moruț vor juca acasă, cu LPS Banatul Timișoara.

JCS-Ștefan Moraru