Caraş-Severin, Romania

BOCȘA – Este îndemnul pe care-l dau reprezentanții Asociației Dogs Center Reșița, cu prilejul anunțării unei noi campanii de sterilizare gratuită ce se adresează locuitorilor zonei orașului Bocșa: „Nu vă mai abandonați animalele, nu mai ucideți sau abandonați puii! Sterilizarea este singura soluție pentru a stopa înmulțirea necontrolată a animalelor!“

Noua campanie este programată pentru zilele de sâmbătă și duminică, 19 și 20 noiembrie, fiind postată în weekend pe rețelele de socializare. Asta a făcut ca locurile disponibile să fie aproape toate ocupate, astfel că luni, în jurul prânzului, mai erau disponibile ultimele 15, toate pentru masculi: motani, câini. Campania cuprinde Bocșa, Ocna de Fier, Colțan, Biniș, Berzovia, Doclin, Dognecea, Ramna, Fizeș și Tirol.

Acțiunea se derulează la Serviciul Public de Gospodărie Comunală din Bocșa (strada Ceahlăului nr. 2), iar cei interesați de sterilizarea gratuită a patrupedelor trebuie să trimită un SMS la numărul 0770608995, în care să specifice numărul animalelor pe care doresc să le sterilizeze, dar și numele solicitantului. Mesajul de confirmare va conține data și ora programării. Animalele prinse în program trebuie să aibă cel puțin șase luni și să nu fie hrănite cu 18 ore înainte de momentul sterilizării.

JCS-T.K.