Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Cam asta spune primarul Felix Borcean, întrebat fiind cum percepe apropierea managerului spitalului de liberali!

După ce în spațiul public au apărut fotografii cu Adrian Dumbravă și Marcel Vela, dar și informații că managerul spitalului de la Caransebeș a trecut în echipa liberalilor gugulani, primarul Felix Borcean a declarat că astfel de apariții nu afectează cu absolut nimic relația pe care o are cu Dumbravă.

„Și Adrian Dumbravă, și eu suntem oameni care gândim liberi, pe mine nu mă interesează pozele cu diferite persoane, știm exact cam unde ne plasăm și atâta vreme cât lucrurile se întâmplă așa cum ne dorim noi, adică legat de managementul spitalui, de problemele administrative, nu e nicio problemă că cineva se întâlnește cu cineva, că cineva își face o poză cu cineva sau că cineva spune despre altcineva că face parte dintr-un anumit grup. Noi ne cunoaștem bine relația și orice s-ar întâmpla, și dacă s-ar întâmpla, relațiile dintre mine și domnul Dumbravă nu vor fi deteriorate. Nu văd unde ar fi supărările și de ce cineva ar încerca să dezbine această relație pe care noi o avem de ani de zile, dinaintea oricărui personaj implicat în astfel de discuții.”, a explicat primarul Felix Borcean.

Nu demult, managerul Dumbravă spunea că nu e nevoie să fie în echipa lui Borcean la alegerile locale, dar poate ajuta cu sfaturi.

JCS-R.M.