Nou şef pentru jandarmii cărăşeni - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – De la 14 ani îmbracă ținuta militară, iar din 26 octombrie conduce destinele Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin… Aşa îl descriu jandarmii cărăşeni pe lt.-col. Ciprian Marian Petrișor, împuternicit la comanda IJJ CS, în urma avansării col. Alexandru Tobă în funcția de adjunct la nivel naţional!

„Studiile în domeniul militar, dorința de a cunoaște și a se perfecționa i-au creionat o carieră militară de succes, ocupând mai multe funcții de execuție și conducere la nivelul unității noastre. Din anul 1996 a îmbrăcat ținuta militară, fiind elev al Liceului Militar «Constantin Brâncoveanu» al M.A.I. În anul 2000 a devenit student al Academiei de Poliție «Alexandru Ioan Cuza» București, Facultatea de drept, Arma Jandarmi. După finalizarea facultății, în anul 2004, a urmat cursurile postuniversitare «Relații Internaționale» la aceeași instituție de învățământ. În perioada 2006-2007 a urmat studiile masterale ale Facultății de Științe Juridice – «Administrație publică în contextul legislației actuale», din cadrul Universității de Vest «Vasile Goldiș» Arad. Pentru dezvoltarea personală, dar și pentru asimilarea mai multor cunoștințe în domeniul militar, în perioada 2007-2009 a urmat studiile de master la Academia de Informații «Mihai Viteazul» București, disciplina «Managementul informațiilor de securitate națională». Din data de 23 iulie 2004 este ofițer al Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin“, sună o scurtă biografie făcută de colegii din cadrul inspectoratului.

Noul şef al jandarmilor cărăşeni are 40 de ani, este căsătorit, iar la preluarea funcţiei a declarat: „Printr-o integrare rapidă și o cooperare cât mai strânsă, voi încerca să continui activitatea dlui col. Alexandru Tobă și să acționez pentru realizarea dezideratului comun, respectiv creșterea gradului de siguranță a cetățeanului în aceste vremuri pline de provocări“.

JCS-A.M.