Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Echipa masculină Volei Club Banatul Caransebeș și-a prezentat joi cele patru achiziții cu care va încerca să promoveze în acest sezon în Divizia A1.

Andrei Achimescu, Emil Lung, Cătălin Lele(Oradea) și Ștefan Someșan(Suceava) vor întări lotul caransebeșean pâna la finalul acestui sezon, cei patru fiind prezentați într-o conferință de presă la sediul municipalității, alături de primarul Marcel Vela și de președintele clubului, Cristian Stepanescu.

„Cu cei patru nou-veniți încercăm să prindem turneul play-off, acolo unde se va decide promovarea. Băieții au acceptat condițiile noastre, sunt mulțumiți de ele și sper să se integreze cât mai rapid. Le mulțumesc pentru că au avut încredere în proiectul nostru și au acceptat să vină aici. Totodată, îi asigur de tot suportul financiar al administrației locale în acest efort pe care îl depunem împreună, de a promova în eșalonul superior”, a spus primarul Marcel Vela.

Acesta a fost completat și de președintele Cristian Stepanescu, potrivit căruia „cu cele patru noi achiziții, Volei Club Banatul Caransebeș prinde sută la sută turneul play-off”.

„Am venit la Caransebeș pentru că se vrea performanță. Va fi greu, ne batem cu Timișoara din grupa noastră și probabil cu Steaua și Ploieștiul din cealaltă serie”, a spus și unul din noii veniți pe malurile Timișului și Sebeșului, Emil Lung.

Volei Club Banatul Caransebeș reia campionatul sâmbătă, 18 ianuarie, cu un meci pe teren propriu, în compania celor de la LAPI Dej. Partida se va disputa la sala din cartierul Țiglărie, cu începere de la ora 14.