Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița, secția de arte marțiale de contact, a participat recent la competiția New K1 Generation, ediția a VI-a, la Năvodari! Antrenorul Gheorghe Cîrlea s-a prezentat la turneu cu patru sportivi, care au reușit să urce pe podiumul de premiere!

Simescu Andrei, în vârstă de 10 ani, la categoria 35 de kg a susținut două meciuri, primul l-a câștigat și pe al doilea l-a pierdut cu o decizie strânsă, la un punct diferență, și a obținut locul doi. Doroftei David, în vârstă de 10 ani, la categoria 40 de kg, s-a bătut în gala semi-pro pentru centură și a obținut locul trei. Costea Ionut, în vârstă de 14 ani, la categoria 63,5 kg a obținut locul I și a câștigat astfel centura pusă în joc. Costea Maria, în vârstă de 14 ani, la categoria 44 de kg, s-a bătut pentru cupă și a obținut locul I.

„Mulțumim organizatorului pentru invitație si buna organizare a competiției. Menționez că au fost în jur de 100 de sportivi de la diferite cluburi din țară și Republica Moldova. Sunt mulțumit de prestația elevilor mei și vom merge mai departe cu fruntea sus reprezentând Reșița cu mândrie”, a spus antrenorul Gheorghe Cîrlea.

JCS-Ștefan Moraru