Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a participat sâmbătă, 4 septembrie, la Cupa „Armenopolis”, cu cinci sportivi, competiție ce a avut loc în localitatea Gherla (județul Cluj). Aceștia, la fel ca la concursurile precedente, au reușit din nou să urce pe podiumul de premiere de mai multe ori!

Rezultatele obținute de elevii antrenorului Gheorghe Cîrlea au fost: Chisăliță Raul, în vârstă de 9 ani, la categoria categoria -35 kg, a obținut locul 1, Diaconiță Grațian, în vârstă de 11 ani, la categoria -50 kg, a obținut locul 1 și Costea Maria, în vârstă de 13 ani, la categoria -45 kg, a obținut locul 1.

Costea Ionuț, în vârstă de 13 ani, la categoria -65 kg, a câștigat detașat primul meci, iar în al doilea meci, după trei reprize, arbitrii au dat egalitate, s-a acordat rundă extra și a pierdut la puncte repriza. La final, Costea a obținut medalia de argint. Sportivul Dunca Sergiu, în vârstă de 18 ani, la categoria -70 kg, a obținut bronzul.

„Menționez că am avut parte de o competiție bine organizată, arbitrajul a fost unul corect și îi mulțumim organizatorului Paul Florean pentru buna desfășurare a concursului”, a spus Gheorghe Cîrlea, antrenor la secția de kickboxing a CSM Reșița.

JCS-Ștefan Moraru