Noi medalii pentru Complex Gym Oțelu Roșu! Adrian Lungu: Vom organiza un eveniment de anvergură! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

OȚELU ROȘU – Antrenorul Adrian Lungu, de la Complex Gym Oțelu Roșu, a participat la finalul săptămânii trecute, la Petroșani, la o competiție cu un lot format din trei sportivi. Toți cei trei s-au întors acasă cu medaliile de aur la gât: Mihai Micșescu (22 de ani) la categoria 62 kg, Alexandru Carebia (8 ani) la categoria 26 kg și Marcus Aurelius Lungu  (11 ani) la categoria 45 kg!

Competiția s-a desfășurat pe reguli de kickbox K1. Adrian Lungu a anunțat faptul că în luna septembrie va organiza la Oțelu Roșu o competiție de mare anvergură, în care va invita cluburi care practică diferite sporturi de contact.

În perioada 11-12 septembrie ne dorim să organizăm la Oțelu Roșu un MIXT TOURNAMENT cu toate disciplinele ce le predăm. Lupta la sol, judo cu două probe: din picioare și ne-waza, jiu-jitsu brazilian cu două probe: Gi și NoGi (cu kimono și fără, cu rashguard), lupta din picioare: box și kickbox K1. O să invităm cluburile de profil din țară. Competiția se va desfășura în aer liber în baza de agrement a orașului Otelu Roșu. Dorim să facem din aceasta bază un epicentru al sporturilor de contact din vestul și sud-vestul țării, având în vedere distanța aproximativ egală: Deva-Oțelu – 100 km, Timișoara-Oțelu – 110 km, Reșița-Oțelu –65 km, Drobeta-Turnu Severin-Oțelu 120 km, Arad-Oțelu – 150 km, Petroșani-Oțelu 95 km, etc. Va fi un eveniment de anvergură, pe care vrem să îl organizăm foarte minuțios. Doar să ne permită legislația DSP. Zilele acestea o să depunem la DSP și o solicitare de autorizare a competiției”, a precizat Adrian Lungu.

JCS-Ștefan Moraru